streda 31. júla 2013

L&L

...check out one of the most relaxed weddings, that I shot in this year's season :) Czech-Irish wedding of this fun-loving couple took place in amazing Vinarstvi u Kaplicky - one of the most beautiful wineries in the region. I'm really glad, that I could be part of this lovely summer day!

...pozrite si jednu z najpohodovejších svadieb z tohtoročnej svadobnej sezóny :) Česko-Írska svadba tohoto veselého páru sa konala v úžasnom Vinařství u Kapličky - jednom z najkrajších vinárstiev široko-ďaleko.
Bolo mi potešením byť súčasťou tohoto skvelého letného dňa!

wedding coordination: easywedding.cz  /Iva Vinkler



























 













 





















































9 komentárov:

  1. Každá z týchto fotiek má svoje čaro a zachycuje neopakovateľnú atmosféru :) Veľmi veľmi veľmi krásna práca! Nevesty, ktoré majú pamiatku na svoj deň od teba si vybrali najlepšie ako mohli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne, skvelá atmosféra aj mladomanželia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krasne fotky! akoze nadhera! najma to pivo a slivka, co tam tiekli potokom :))) ked sa raz budem vydavat, budes moj fotograf, velmi dufam, ze bdues mat volny termin!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super, moc krásné fotky, doufám, že se ještě někdy potkáme na další svatbě

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Normalne sa neviem od nich odtrhnut :D Nepotrebujes nosica golfovych palic? Aha...tie na svadby neberies? ... a mavaca/ofukovaca? Len tak pre istotu, keby bolo extra horuco, vies rad by som aj ja vedel to co ty (a este len o par rockov budes) ale to take jednoduche nebude - nuz co, ked pojdes okolo aspon na chvilocku sa zastav. A ked pojdeme okolo my, tak - priama rec pre nevesty: 'je uz zabookovany!'

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow! such a lovely and a beautiful wedding as a wedding planner I really like all the things to wedding the wedding place is too good and lovely and the way photographer did his work is really great and amazing.

    OdpovedaťOdstrániť